Dansk version Deutches version 


Book her!


Billeder


Billede af huset fra syd.
Husets stue er oplagt til familie-idyl og hygge.
Signalerne til Tv´et er digitale fra SydEnergi´s fibernet. Radiokanalerne kan hentes over TV´et på de sidste kanaler. Der er de mest gængse kanaler til rådighed. Der er DVD, Nintendo Wii og stereoanlæg. Der er desuden trådløst internet 4/4 Mbit/s. Her er en oversigt over TV-kanalerne:
DR 1
DR 2
DR Update
TV 2
Kanal København
Kanal 6
SVT 1
SVT 2
Svensk kanal 4
NRK 1
NRK 2
Norsk kanal 2
ARD
ZDF
NDR
SAT 1
RTL
Køkkenet er udstyret med de bedste hårde hvidevarer i rustfrit stål, opvasker, indbygningsovn med varmluft, induktionskogeplade, indbygnings mikroovn, kølesvaleskab i fuld højde. Der er separat skabsfryser i baggangen. Der er et tomt højskab samt en stor skuffe til rådighed, så der er masser af plads til medbragte ting og sager.
Køkkenet set fra stuen
Billeder af det store badeværelse. Her er der spa, samt indgang til husets sauna, som kan ses på de næste billeder. Der er et halvhøjt skab til rådighed, så der er masser af plads til medbragte ting. Regulering til gulvvarmen findes i skabet under vasken.
Nyd en afslappende stund i husets spa.
Spa´en er med jet og air med justerbart lufttryk. Der er desuden lys i spa´en med skiftende farver.
Slap af i varme omgivelser - prøv husets lækre sauna.
Billede af det lille badeværelse. Badeværelset har en stor bruseniche. Regulering til gulvvarmen findes i skabet under vasken.
Værelset mod sydøst med indgang fra stuen. Der er dobbeltskabe med skydedøre i alle værelser. Der er i dette værelse god plads til en barneseng, som findes i skabet til højre. Madrassen ligger oven på skabet.
Det skrå værelse mod øst, med indgang fra mellemgangen fra køkkenet. Der er dobbeltskabe med skydedøre i alle værelser. Det ene skab i dette rum bruges som kosteskab.
Værelset mod nordøst. Værelset er indrettet som børneværelse til den lille prinsesse. Der er dobbeltskabe med skydedøre i alle værelser
Værelse mod nordvest. Værelset er indrettet som børneværelse til den lille prins. Der er dobbeltskabe i alle værelser. I skabet til højre findes der hynder til havestolene.
Baggangen med vaskemaskine, kondens tørretumbler og skabsfryser på 63 liter.
Mellemgangen fra køkkenet med udgang til den østvendte terrasse. Her er der også mulighed for at stille fodtøj og hænge sit overtøj.
Den 16 m2 store hems. Der er skærm og dvd, så børnene rigtig kan hygge sig.
Billede af stuen fra hemsen.
Billede af køkkenet fra hemsen
Terrassen mod sydvest. Der er havebord til 10 personer på terrassen. Der også parasolfod til parasollen
Den lækre solterrasse mod syd, med liggestole og bord.
Terrassen mod øst, også med havebord til 10 personer.
Carport med integreret skur på 10 m2. I skuret er der Webergrill, havestole, strand-ting til børnene, kubb, bold m.m. Desuden er der en 3 meter stor parasol.
Der er gyngestativ i haven med legetårn og rutsjebane. Desuden er hele haven indhegnet, så familiens yngste ikke kommer til at løbe efter en fodbold eller lignende ud på vejen.